Stručno savjetovanje u HGK-u

Stručno savjetovanje u HGK-u

U Županijskoj Komori Osijek je 15. rujna, u suradnji s tvrtkom Zaštitainspekt d.o.o. Osijek, održano stručno savjetovanje o energetskim pregledima velikih poduzeća. Predavači na stručnom savjetovanju bili su stručnjaci tvrtke Zaštitainspekt d.o.o. i njihovi vanjski suradnici.

Želeći upoznati velike tvrtke s obvezama koje trebaju ispuniti, u suradnji s tvrtkom Zaštitainspekt organizirano je stručno savjetovanje  na kojem su polaznici upoznati sa sljedećim temama: zakonodavni okvir za provođenje energetskog pregleda, građevinska fizika zgrada, sustav grijanja, hlađenja, ventilacije i dr., sustav električne rasvjete, sustav elektromotornih pogona i energetska mjerenja, analiza transporta i tehnoekonomska analiza i ekonomski opravdane mjere za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Više o događaju.

Olimpijada starih sportova 2016

Olimpijada starih sportova 2016

Olimpijada starih sportova u Brođancima održava se redovno od 1972. godine, posljednje nedjelje u kolovozu. Ove godine ZaštitaInspekt po prvi puta sudjeluje na ovakvom tipu događanja. Podijeljeno je 33 kompleta medalja, ali nažalost nismo osvojili niti jednu. Stara poslovica kaže "bitno je sudjelovati", ali mi se držimo one naše "bitno je sudjelovati, ali i biti najbolji" stoga se vidimo i iduće godine.

Više o događaju.


Nova ovlaštenja tvrtke u 2016.godini

Nova ovlaštenja tvrtke u 2016.godini

U 2016.godini proširili smo svoje djelatnosti iz područja Zaštite na radu i Energetskih pregleda :
 
  • Ispitivanje kemijskih štetnosti
Poslodavac je obvezan procijeniti rizike i osigurati zaštitu zdravlja i sigurnost radnika izloženih fizikalnim, kemijskim i biološkim štetnim djelovanjima na radu, u skladu s Zakonom o zaštiti na radu (NN 71/14, 118/14 i 154/14), njegovim provedbenim propisima i pravilima zaštite na radu te posebnim propisima o zaštiti od fizikalnih, kemijskih i bioloških štetnosti.
 
  • Energetski pregled velikih poduzeća
Velika poduzeća temeljem Zakona o energetskoj učinkovitosti (NN 127/14) i pravilnika o energetskom pregledu za velika poduzeća (NN 123/15) u obvezi su provoditi energetski pregled svake 4 godine, a rok za provedbu prvog energetskog pregleda je 1.1.2017.godine.

Energetska obnova obiteljskih kuća

Energetska obnova obiteljskih kuća

Tvrtka ZaštitaInspekt d.o.o. u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) u 2015.godini provela je energetsku obnovu na 17 obiteljskih kuća. Prijava projekata za energetsku obnovu imala ja prolaznost 100% te su odobrena maksimalna subvencionirana sredstva.

Nudimo Vam kompletnu uslugu izrade projektne dokumentacije, energetskog certifikata te savjetovanje pri odabiru izvođača radova.

Obratite nam se s povjerenjem.

  • Tel: 031 250 510
    Fax: 031 250 515

  • Reisnerova 95a
    31000 Osijek

© Copyright 2017 ZaštitaInspekt d.o.o. Osijek || Developed by Horizont Solutions